Home  |  Wie zijn wij  | Volg ons  |  Contact

anbos
tel    0316 33 24 35

          0654 36 24 71
mail    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algy Brightening

algy_brightening_treatment.pngDe Brightening behandeling is een vitamine boost voor de huid. Het is een complex van verschillende vitamine met als hoofd noot vitamine C, haar heilzame eigenschappen activeren de natuurlijke verdediging van de huid en stimuleert de collageenvorming. Met deze eigenschappen maakt dat de behandeling geschikt is voor een verslapte, vermoeide en vlekkerige huid. De huid zal weer een egale teint vertonen en de huidskleur zal ook iets verlicht zijn. Ook zal de doorbloeding weer gestimuleerd zijn.

Behandelduur: 90 minuten.

Algy Q10

De algy Q10 treatment is een salonbehandeling voor een droog en beschadigd huidtype.

Het co-enzym 010 zorgt voor regeneratie in de opperhuid en heeft een herstellende werking op de vochtbalans van de huid. Door de polymerizerende werkstoffen in het masker zal deze rubber achtig opdrogen wat dan fungeert als een afsluitende laag zodat de werkstoffen perfect in kunnen werken. Als extra verzorging zal er ook een ampul in de huid gesluisd worden. De huid zal weer een perfecet egale teint vertonen met een goede doorbloeding. De structuur van de huid is weer zijdezacht.

Behandelduur: 90 minuten

Algy Shine Control

algy_shine_control-treatment.png

Deze behandeling is geschikt voor een gecombineerde tot vette huid. Het zijn de idealen producten om het uitwendige evenwicht van de vette huid te herstellen. Om het effect te verhogen zal er ook een ampul ingesluisd worden.

De huid zal egaler en frisser tonen en tevens elestischer.

Behandelduur: 90 minuten.

Basic

basic_treatment.png Met deze heerlijke salonbehandeling maakt u kennis met de verzorgende producten van SKEYNDOR. Uw huid wordt zacht, schoon en ziet er weer stralend uit.

De huid ziet er verzorgt, ontspannen en stralend uit en heeft een comfortabel en weldadig gevoel.

Behandelduur: 60 minuten.

Cold Water Mud

cold_water_mud.png Een behandeling voor de vette/gecombineerde huid. De behandeling reinigt, herstelt en verwijdert onregelmatigheden en brengt de huid weer in balans.

De behandeling reguleert de talgproductie, herstelt de balans van de opperhuid en zorgt er voor dat de huid het natuurlijke afweersysteem verbetert. Geeft een matglanzende teint.

Behandelduur: 60 minuten.

Collageen

collageentreatment.png

Naarmate we ouder worden gaat ook het collageen gehalte in de huid verloren. De gevolgen hiervoor zijn dat de huid dunner word en op den duur rimpels en verslapping gaat vertonen. Met het Collageen treatment word het collageen gehalte in de huid weer sterk opgehoogd.

Na de behandeling zullen de rimpels tot wel 75% verminderd zijn. Ook de spanning van de huid is verhoogd. Het perfecte resultaat blijft 5 tot 7 dagen zichtbaar en zal dan langzaam af nemen. Deze behandeling is zeer geschikt voor wanneer u er voor een speciale gelegenheid op u best eruit moet zien.

Behandelduur: 90 minuten.

Corrective behandeling

hydra_filler.png

SKEYNDOR heeft HYDRA FILLER gecreëerd, een innovatieve, multifunctionele schoonheidsbehan deling dat het concept van duurzame hydratering combineert met de doeltreffende correctie van rimpels. Met de HYDRA FILLER worden de rimpels en expressielijntjes "opgevuld" en verdwijnen op een natuurlijke en progressieve manier door toedoen van langdurige hydratatie. De HYDRA FILLER bevat twee fases. Fase 1 zijn de micro capsules die zich in de huid nestelen vooral in de rimpel. Fase 2 is de activater die de micro capsules 10x zo groot maakt en dus op deze manier de rimpel opvult.

Ook zit er hyaluronzuur in de HYDRA FILLER dit natuurlijke fruitzuur maakt het netwerk van de huid egaler.

De behandel ing kan u een aantal keer per los ondergaan maar het is ook mogelijk om er een kuur verband van te maken. 4 behandelingen in 2 maanden.

Behandelduur; 90 minuten.

Eye Contour

eye_contour_treatment.png

Behoud een jeugdig gezicht, vergeet de vermoeidheid, draai de tijd terug. Een oog behandeling met een speciaal oog masker, geschikt voor de meest gevoelige ogen!

Deze behandeling kan los gedaan worden maar kan ook in combinatie met een gezichtsbehandeling.

Met deze behandeling ziet u direct resultaat. De lijntjes rondom de ogen zijn zichtbaar minder. Donkere kringen en vochtwallen zullen ook verminderen.

Behandelduur: 30 minuten.

Platinum Lifting

platinum_lifting.png

In het leven van iedere vrouw komt er een moment waarop haar huid nog slechts tevreden is met slechts één enkel iets: het allerbeste.


De Platinum lijn van SKEYNDOR is de eerste verzorgingslijn voor deze vrouwen, die enkel maar tevreden zijn met het allerbeste voor zichzelf en voor hun huid. Daarom bevat de Platinum lijn verschillende werkstoffen die de huid steviger zullen gaan maken en revitaliseren. De phosphocreatine is het hoofdbestanddeel van de lijn en deze kan direct energie geven aan de die daar vervolgens weer nieuwe verjongde cellen mee aan kan maken in de huid.
De resultaten zijn direct zichtbaar. De rimpels zullen verminderen, de huidstructuur zal egaler worden en de huid van het hele gezicht zal strakker worden.

Deze behandeling kunt u als extra een paar keer per jaar ondergaan maar als u optimaal resultaat wilt kunt de u behandelingen ook in een kuur vorm doen. Dat zijn 4 behandelingen verspreid over twee maanden.

Behandelduur: 90 minuten.

 

Radiance Renewing

De RADIANCE RENEWING is de nieuwe micro dermabrasie lijn van SKEYNDOR. De lijn is zo ontwikkeld dat de huid optimaal gestimuleerd wordt om te gaan regenereren zodat een mooie nieuwe huid ontstaat zonder littekens, vlekjes, puistjes en rimpels.

De behandeling heeft een combinatie van drie verschillende soorten peeling:

radiance_renewing.jpg

Mechanische peeling
Chemische peeling
Enzymatische peeling

Deze zorgen ervoor dat er een laagje van de huid af gaat zodat er weer een mooie nieuwe laag kan ontstaan.

Deze behandeling is geschikt voor iedereen die problemen heeft met zijn/haar huid. Om het perfecte resultaat te behandelen zal deze behandeling in een kuur gegeven worden van 4 behandelingen in 4 weken. Maar de behandeling kan ook zeker als opfrisser voor de huid gebruikt worden.

Behandelduur: 90 minuten.

Sensitive Recovery

De Sensitive Recovery Treatment is een salonbehandeling voor de meest gevoelige huid. De zijdezachte structuur, van de SKEYNDOR producten, zorgt voor een comfortabel gevoel.

De huid wordt met liefde gereinigd, gemasseerd en verzorgd.
-  Reiniging
-  Zachte peeling
-  Inmasseren ampul
-  Gezichtsmassage
-  Sensitive Recovery maskers
-  Dagverzorging

De huid is opmerkelijk zacht en soepel en is weer sereen en kalm: de huid ziet er verzorgt, ontspannen en stralend uit en heeft een comfortabel en weldadig gevoel.

Behandelduur: 90 minuten.