Eternal treatment

Regenererende behandeling met stamcellen

Stamcellen zijn de sleutel tot deze innovatieve en intensieve celvernieuwde behandeling, gericht op het corrigeren en voorkomen van rimpers, gericht op het corrigeren en voorkomen van rimpels, expressielijnen, huidverslapping en verlies van elasticiteit. Naargelang van uw huidbehoeften, wordt de huid weer stevig, elastisch en is het huidbeeld jeugdig.

Global lift treatment

Definiërende en liftende behandeling

Met het verstrijken van de tijd verliest de huid haar stevigheid. Deze modellerende behandeling bestrijdt het verslappen van de weefsels, het vertevigen van de epidermis en het ondersteunen van de spieren. De huid hervindr haar vitaliteit en de gezichtscontouren zijn verfijnd.

Correctieve treatment

Bestrijdt alle soorten rimpels

Expressielijntjes verschijnen op het gezicht en in het bijzonder rond de ogen. Het doel van de Correctieve lijn is het verminderen van de spiercontracties die rimpels veroorzaken en het verzachten van uitgesproken gelaatstrekken. De behandeling vermindert alle soorten rimpels en herstelt het huidvolume.

Dermapeel pro

Cosmeceutische peeling behandeling

De combinatie van vijf peeling technieken in een exfoliërende behandeling stelt ons in staat om het maximale resultaat te behalen in een jeugdige uitstraling. Verfijnt de hoofdstructuur en herstelt de helderheid.

Uw huid ziet er uit als nieuw!

Facial mesotherapy

Mesoinfusion programme

Deze naaldloze techniek bevordert de penetratie van de werkzame stoffen tot een diepgaand niveau om specifieke zones te behandelen op een non-invasieve en pijnloze wijze. Wij gebruiken dit innovatieve systeem voor onze complete behandeling tegen rimpels, huidverslapping, donkere vlekken en vale huid. Informeer naar de kuur mogelijkheden.

DP 110 ultrasonic

Intens programma

Intensiveer uw behandeling met de DP 110 Ultrasonic. Dit apparaat combineert twee technieken van mechanische en elektrisch trillingen met een frequentie van 25.000 trillingen per seconde. Doordat het ultrasone geluid in de huid doordringt wordt de huid diepgaand gereinigd en gemasseerd. Cellen in diepgelegen huidlagen worden krachtig gestimuleerd. Deze techniek levert uitstekende resultaten op bij huidreiniging en de behandeling van rimpels, acne en huidvlekken. Na de behandeling is de huid stralend, schoon en elastisch.

Gezicht mesotherapie

Mesoninfusion programma

De Meso Infusion is de nieuwste generatie op het gebied van virtuele mesotherapie apparatuur. Een behandeling met de Meso Infusion betaat uit vier verschillende technieken die het samen mogelijk maken om actieve werkstoffen direct in te sluizen in de huidcel. De Meso Infusion verbetert de vochttoevoer, stimuleert de doorbloeding, de celstofwisseling en de lymfe afvoer van de huid. Daarnaast biedt iedere afzonderlijke Meso Infusion behandeling zijn eigen prachtige resultaten.

Meso filler treatment

De Meso Filler behandeling is speciaal voor een dunne huid met verticale rimpels. De behandeling vult het weefsel op voor meer volume en gaat de strijd aan met verticale lijntjes en rimpels. Het verbetert de stevigheid van de huid van het gezicht, hals en decolleté voor een algehele jeugdige uitstraling en remt de huidveroudering.

Meso bright treatment

Wanneer een huid last heeft van hyperpigmentatie, huidvlekken en/ of grove poriën en biedt de Meso Bright behandeling de perfecte oplossing. De Meso Bright behandeling verheldert de pigment-, huidvlekken en de teint van de huid. Vertraagt het terugkeren van de vervaagde pigmentvlekken en verbetert de poriestructuur. De huid krijgt weer een egale en frisse uitstraling.

Meso BT-lift treatment

Huidveroudering zoals rimpels en verslapping is wat we allemaal tegen willen gaan. De Meso BT-lift boedt daar de oplossing voor. Drie unieke peptide vormen de basis van het concentraat die zorgen voor ontspanning van de mimische spieren met als resultaat dat lijntjes en rimpels sterk verminderen. Daarnaast heeft de behandeling een liftende effect op de huid van het gezicht, hals en decolleté.

Terug Afspraak maken