Gepersonaliseerde lichaamsanalyse 15-30 min.

Analyseer de behoeften van de huid rekening houdend met het weefseltype en hun meest relevante condities. De nauwkeurigheid ervan stelt ons in staat om prioriteiten te stellen bij de introductie van verschillende lichaamsbehandelingen.

Meso slim treatment 60 min.

Met de Meso Slim behandeling heb je de unieke mogelijkheid om lokaal ag te slanken en cellulitis te bestrijden. Door de afvoer van gifstoffen en de vermindering van de vochtophoping verkijg je een algeheel detox effect. Stimuleert de vetcelverbranding en vermindert daarmee de dikte van het weefsel. De huid is zachter, egaler en toont minder cellulitis. De omvang van het lichaam neemt af en contouren verstrakken.

LES T.H.E.S. Body system 60 min.

Creeër nu een perfect lichaam met het innovatieve led body system van Skeyndor met de DRONE TECHNOLOGY. Het systeem bestaat uit een unieke en gepatenteerde combinatie van drie verschillende technologieën. Door gebruik te maken van LED therapie, Thermostimulatie en Electrostimulatie boek je resulaat op vele facetten van het lichaam die als storend worden gezien en door het grote behandeloppervlakte ben je in staat om meerdere lichaamsdelen te behandelen in een sessie. De behandelingen hebben een sterk afslankend effect, vermindert cellulitis, verstevigt spieren en verstrakt de lichaamscontouren.

Terug Afspraak maken