Gepersonaliseerde huidanalyse.

Inzicht in het huidtype en haar conditie is essentieel voor het kiezen van de ideale producten en hoe deze met elkaar kunnen worden gecombineerd maar ook om te bepalen in wel seizoen van het jaar ze het meest effectief zullen zijn.

De gezichtsdiagnose van SKEYNDOR helpt ons om uw huid op een gepersonaliseerde manier te benaderen.

Want uw huid is uniek, net als u.

Professional mask

Ondersteunende behandeling voor de huid die een extra boost aan voedingsstoffen nodig heeft. Door gebruik te maken van een ampul en een van de professional masks krijgt de huid een intensieve en diepgaande behandeling. Verbetert de structuur van de huid, vermindert huidproblemen, built de benodigde voedingsstoffen aan en heeft een anti-aging werking.

Hydrateren met hyaluronzuur

Water is onmisbaar voor ons lichaam en dus ook voor onze huid. Bij gebrek aan voldoende vocht krijgt de huid een ruwe of vale structuur en voelt trekkerig aan en neigt tot schilfervorming.

Onze ultra-hydraterende behandeling herstelt de huidbalans en biedt een rijk comfort. Onthult een frisse en ontspannen uitraling.

Verhelderen met vitamine c de vitaliteit en helderheid terug te brengen. Een behandeling gericht op het verbeteren van de structuur voor nieuwe stevigheid, frisheid en hydratatie.

Oxygenereren en anti-pollustion

Zuurstof is leven en dat geldt ook voor uw huid. Een constante toevoer van zuurstof houdt de huid gezond, gezuiverd en helder. Power Oxygen is geformuleerd om de huid van zuurstof te voorzien, de gevolgen van vervuiling op de huid te verminderen en haar te zuiveren. Dit zorgt voor een onmiddellijk gevoel van frisheid en vitaliteit.

Huidherstel met retinol

Retinol of vitamine A is een van de meest complete en effectieve werkzame stoffen voor de behandeling van donkere vlekken en rimpels en tevens om de textuur en het uiterlijk van de huid te verbeteren. Het doel: het bestrijden van de tekenen van fotoveroudering als gevolg van blootstelling aan de zon. Maakt huidoppervlak glad en egaliseert het gelaat voor een jeugdige uiterlijk.

Terug Afspraak maken