Ogen en wimpers

Onze uitdrukking is het meest expressieve deel van ons gezicht. Deze behandeling is gericht op het beheersen van fijne expressielijntjes, het verminderen van de verslapping van het bovenste ooglid en het verminderen van vermoeidheidverschijnselen zoals wallen en donkere kringen.

Dermapeel pro pigmentatie

Donkere vlekken en de problemen van onregelmatige pigmentatie of een vale huid met gebrek aan helderheid vragen om een gepersonaliseerde aanpak. Onze cosmeceutische behandeling combineert exfoliatie, regeneratie en verheldering van donkere vlekken in één behandeling om de huidskleur te egaliseren en de huidafweer te versterken.

Gevoelige en reactieve huid

Speciaal geformuleerd voor de gevoelige huid en/of de reactieve huid die gekenmerkt wordt door roodheid en/of gesprongen haarvaatje. Het doel is om beschadigde huidbarriére te herstellen, haar te verzachten en direct te voorzien van comfort. Het huidbeeld is gekalmeerd en optimaal beschermd.

Vette huid

De vette huid heeft niet alleen te maken met de neiging snel te glimmen zowel in het algemeen als lokaal, maar is bovendien gevoelig voor verwijde poriën en mee-eters. Onze normaliserende behandeling reguleert de talgproductie, verfijnt de poriegrootte bestrijdt het ontstaan van onzuiverheden en egaliseert de huid.

Huid met acne

Acne vereist een specifieke behandeling, afhankelijk van het type en de locatie. Onze behandeling past zicht aan alle behoefde aan, met als hoofddoel het onder controle houden van de bacteriële proliferatie en het herstellen van het weefsel.

For men express energizing

Speciaal gericht op de gestreste en vermoeide mannenhuid. Verzacht tekenen van veroudering en maakt de huid energiek, vitaal en resisten tegen de invloeden van buitenaf. De huid is sterker en egaler en zorgt boot een gladder scheerresultaat.

Terug Afspraak maken