Schoonheidssalon Beauty-Point Duiven

Graag wil ik mezelf en mijn schoonheidssalon Beauty Point even aan u voorstellen. Mijn naam is Alexandra Ekelmans, schoonheidsspecialiste en permanente make up specialist.

Schoonheidssalon Beauty Point is sinds Februari 2014 gevestigd aan de Vriesschestraat 97 in Duiven (voorheen in Zevenaar). Sinds 1991 ben ik bezig als schoonheidsspecialiste, mijn salon ben ik begonnen in 2002 en is aangesloten bij de ANBOS. Wilt u als salonhouder permanente make up in uw salon aanbieden? Dat kan want ik werk ook op locatie. Wilt u hier meer over weten, neem dan even contact met mij op.

Tot op heden volg ik nog steeds bijscholingen voor zowel bestaande als de nieuwste technieken. Zo kunt u er steeds vanuit gaan dat u een behandelingen voor hem of haar krijgt van de hoogste kwaliteit met de nieuwste technieken.

Ook op het gebied van hygiëne kunt u erop vertrouwen dat er volgens hedendaagse normen gewerkt wordt, zowel voor u als voor mijn eigen veiligheid en is schoonheidssalon Beauty Point goedgekeurd door het ministerie van volksgezondheid, welzijn en sport.

Na een huidanalyse tijdens uw eerste bezoek kan ik samen met u vaststellen waar uw huid positief op reageert. Een stappenplan opzetten gericht op verbeteringen, op korte maar ook op langere termijn.

Bij klanten die zich regelmatig laten behandelen zie ik de beste resultaten. Wanneer u thuis mijn behandelingen ondersteunt met de geadviseerde producten, ziet u eerder een beter resultaat.

De huidverzorgingsproducten zijn van Skeyndor en van Ries cosmetics. Ik heb deze merken zorgvuldig gekozen omdat ik zelf een heel gevoelige huid heb. De make-up lijn is van Pupa.

Kijk rustig verder op de site, hopelijk zie ik u binnenkort bij schoonheidssalon Beauty Point.

U bent van harte welkom!

Alexandra Ekelmans

Bekijk de behandelingen